Stuur een e-mail aan: reserveren@veluwevaren.nl met de datum waarop u gereserveerd hebt en wij lossen het voor u op.

U ontvangt van ons een factuur op naam inclusief het btw bedrag.

Ja, indien u dat wenst mag u sturen en manouvreren onder begeleiding van de schipper. Een vaarbewijs is ook niet nodig.

Veluwe Varen met het motorjacht 'Amigo' kunt u via de site Veluwevaren.nl online boeken.

Nee, de 'Amigo' wordt alleen met schipper verhuurd.

Er zijn twee koelkasten aan boord. Eén is voorzien van een vriesvakje.

Er is aan boord koffie en thee inclusief Veluwse koek, fris- en alcoholische drank, een culinaire hapjesschaal voor bij de borrel en kleine versnaperingen. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen.

We bieden de mogelijkheid een lunch te verzorgen voor € 15,- p.p. U kunt ook in één van de stadjes (zoals Harderwijk, Elburg of Spakenburg) de lunch gebruiken in de plaatselijke horeca.

De brandstofkosten zijn bij de prijs inbegrepen. U betaalt hier dus niets extra's voor. Dat geldt ook voor het liggeld van het schip in de plaatsen die we aandoen.

Ja, zelf eten en drinken meenemen is toegestaan.

Aan boord is een flip-over, een whiteboard en een beeldscherm waarop u uw laptop kunt aansluiten voor digitale presentaties.

In de salon zijn 7 ruime zitplekken. De dinette biedt plaats voor 4. Op het achterdek kunt u ook met 7 personen terecht en er is ruimte op het voordek.

De huurtijden zijn voor een dagdeel van 8.30 tot 12.30 uur of van 13.30 tot 17.30 uur. Een dag is van 8.30 tot 17.30 uur. Verlengen en/of veranderen van deze tijden kan. Graag horen wij uw wensen via de e-mail: info@veluwevaren.nl

Aan boord bevindt zich in de kombuis alle benodigde keukengerei.

Ja, er is continue wifi aanwezig op het schip. 

Er zijn geen huisdieren toegestaan op het schip.

Het schip is verzekerd voor schades.

Bij slecht weer wordt er gewoon gevaren. Het schip kan er tegen en de beleving op het water is er niet minder om. Mocht het weer héél slecht zijn (storm etc.) - te bepalen door de schipper - dan kan de vergadering gewoon aan boord doorgaan. Er is binnen in het schip voldoende comfort. Liggend in de haven en ondertussen vergaderen is ook een speciale gebeurtenis. Indien gewenst kan in overleg ook een alternatieve datum worden afgesproken. 

Bij reservering betaalt u 50% van de huursom. Het schip wordt dan voor u vastgelegd en kan er in principe niet meer geannuleerd worden. Bij noodgevallen, ziektes of ernstige situaties kan er wel een andere datum worden gepland.

In overleg is veel bij ons mogelijk. Wij kunnen u maatwerk leveren. Bel met Veluwe Varen of schrijf ons een e-mail met uw wensen en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

U kunt dit op de dag zelf met de schipper overleggen. Indien dit mogelijk is zijn de kosten hiervan € 150,- per uur.

Nee, de route staat niet vast. U kunt zelf van te voren uw wensen aangeven of op de dag zelf uw wensen bespreken met de schipper. Afhankelijk van het weer en de realiseerbaarheid van de route is veel mogelijk.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Als jouw vraag er niet tussen staat dan mag je gerust contact met ons opnemen. Of je ons schip nu huurt als unieke vergaderlocatie of een bijzondere ervaring voor collega's, klanten, vrienden of familie? Wij begrijpen dat jullie dag uniek moet zijn. Bel of e-mail ons op om de wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Wij denken graag mee om de gewenste werk en vergadertijd in te passen in de route of leggen aan bij een onbewoond eiland voor een leuke teamopdracht. Bij mooi weer kunnen we ankeren voor een duik en hebben jullie een hele dag dan laten wij jullie graag vanaf het water kennis maken met de pittoreske plaatsen langs het Veluwemeer.

Vul hiernaast ons contactformulier in en we bellen zo snel mogelijk terug of neem direct contact op met 06-20400059.

Contactformulier