Op het water ben je aan elkaar gewaagd

Zodra ik aan boord stap komt er een rust over me heen. Het kabbelende water, de weidse uitzichten, de wind door mijn haren en zonnestralen op mijn gezicht – wat mij betreft de ideale ingrediënten voor ultieme ontspanning. De landvasten gaan los alles aan wal wordt steeds kleiner terwijl we het ruimte water bevaren. Automatisch laat ik wat me aan wal bezighoudt los en ervaar ik ook in mijn gedachten ruimte. Met een leeg hoofd geniet ik van het hier en nu.

Vanaf het water zie ik, letterlijk en figuurlijk, de wereld vanuit een ander perspectief. Met een frisse blik kan ik reflecteren op mijn werk- en privéleven. Wat loopt goed, hoe werk ik aan verbeterpunten en waar wil ik de komende tijd mijn focus op leggen? Creatieve ideeën komen in me op en mijn passie wordt aangevuurd. Enthousiast deel ik mijn gedachten met medepassagiers.

Met elkaar van gedachten wisselen kan ongestoord aan boord. Iets wat ik fantastisch vind van varen is dat je op het water aan elkaar gewaagd bent. Samen navigeer je de reis en bestemming. De ideale manier om tijd voor elkaar te nemen en bij te praten, spelletjes te doen of in stilte te genieten. Tijdens bootvakanties was ik als kind wekenlang samen met mijn ouders, broertjes en zusjes in een relatief kleine ruimte. Het bracht ons dichter bij elkaar en ik koester deze fijne herinneringen.

Maar er zijn geen weken nodig om vaarplezier te ervaren. Of je aan boord stapt voor een belangrijke vergadering, een team-uitje of een familiedag, het water is de ideale plek. Je zult merken dat je op een ontspannen manier elkaar en jezelf beter leert kennen – succes gegarandeerd.

Ook een dag los zijn van de wal?

Hieronder zie je de beschikbaarheid van ons motorjacht Amigo. Maak gemakkelijk online jullie reservering. Uiteraard hebben wij voor de vaardatum nog contact om jullie dagplanning en wensen door te spreken. Onze vaarroute en pauze momenten stemmen we daarop af. 

1) Aantal personen:
2) Kies een periode:
Dagdeel (4 uur)

Inclusief:
-Schipper
-Brandstof en liggelden
-Drinken en kleine hapjes

€ 795,00 excl. BTW
Dag (9 uur)

Inclusief:
-Schipper
-Brandstof en liggelden
-Drinken en kleine hapjes

€ 1.395,00 excl. BTW
3) Kies een arrangement:
Lunch
+ € 15,00 excl. BTW
4) Kies een datum:
5) Kies een tijd:
  • Vrij
  • Enkele plaatsen vrij
  • Vol
  • Niet meer te reserveren
  6) Vul je gegevens in:
  7) Opmerkingen:
  8) Cadeaubon
  Heb je een cadeaubon? Vul deze hier in!
  9) Controleer je gegevens:
  • Voornaam: Nog niet ingevuld
  • Achternaam: Nog niet ingevuld
  • Telefoonnr.: Nog niet ingevuld
  • Woonplaats: Nog niet ingevuld
  • Arrangement: Optioneel
  • Datum: 30-06-2022
  • Tijd: Nog niet gekozen
  • Periode: Kies een periode
  Ter bevestiging van uw reservering vragen wij een aanbetaling van 50% van het boekingsbedrag. Deze kunt u direct via iDeal, PayPal, Mister Cash, Visa of Mastercard betalen nadat u hieronder uw reservering heeft bevestigd.
  • Totaalprijs: Kies een periode en tijd
  • Nog te voldoen: Kies een periode en tijd
  • Aanbetaling: Kies een periode en tijd
  • Exclusief BTW: Kies een periode en tijd
  • BTW: Kies een periode en tijd
  • Inclusief BTW: Kies een periode en tijd
  10) Kies betaalmethode:
  1) Gegevens aanvrager:
  2) Gegevens ontvanger:
  3) Boodschap:
  4) Waarde:
  5) Kies betaalmethode:
  Cadeaubon bestellen Veluwe varen
  Op het water ben je aan elkaar gewaagd
  Op het water ben je aan elkaar gewaagd

  Zodra ik aan boord stap komt er een rust over me heen. Het kabbelende water

  Lees verder
  Rustgevend en horizonverbredend
  Rustgevend en horizonverbredend

  Een dag varen op een jacht is in één woord rustgevend

  Lees verder
  De afwisseling maakt varen uniek
  De afwisseling maakt varen uniek

  Wat maakt nou dat ik ieder jaar weer voor vakantie op het water kies

  Lees verder
  Sparren met collega's
  Sparren met collega's

  Op het water zijn om met collega’s te sparren over nieuwe strategieën

  Lees verder
  Veluwe Varen
  Veluwe Varen

  Veluwe Varen is een inspirerende belevenis, even uit de bekende omgeving

  Lees verder
  Typisch Nederlands
  Typisch Nederlands

  Onze gasten uit Oeganda graag iets laten proeven van de Nederlandse cultuur

  Lees verder